Bewoners kunnen reageren op het ontwerp

Bewoners kunnen reageren op het ontwerp

Reactie omwonenden gevraagd

De gemeente Het Hogeland heeft bewoners en omwonenden van het Boterdiep Westzijde in Bedum geïnformeerd over de stand van zaken met betrekking tot de herinrichting van het Boterdiep Westzijde in Bedum. U heeft tot 25 september a.s. de mogelijkheid uw op- en aanmerking te maken op de concept plannen.

De komende tijd publiceert de gemeente aanvullende informatie over het project. In de bijgevoegde brief kunt u dit nog eens nalezen. In de tussenliggende tijd kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief zodat u bij nieuwe informatie op de hoogte gehouden wordt.

Aanmelden nieuwsbrief

 

Over de schrijver
Sarah Jonker
Door

Sarah Jonker

op 18 September 2020

Zal er genoeg ruimte zijn en de afloop niet te scheef zijn voor mensen die gebruik maken van een ( elektrische) rolstoel?

Reisiger
Door

Reisiger

op 23 September 2020

Is de steiger ook bedoeld om over te wandelen? Is het dan breed genoeg? Wordt de straat een woonerf? Ziet er verder fantastisch uit, ik hoop dat ook het strandje gerealiseerd gaat worden aan de overkant.

Reisiger A
Door

Reisiger A

op 23 September 2020

Kan men een voorkeur aangeven voor doorsnede A, B of C? Wat is de bedoeling?

A.Vollema
Door

A.Vollema

op 25 September 2020

Het fiets asvalt komt daarvoor een bord met een blauwe fiets en doorgang voor omwonenden? Dan is de doorgang naar het dorp er eindelijk uit en kunnen geen grote vrachtwagens deze roete kiezen da is dat een doodlopende weg. De bomen langs het rode asfalt laat die maar weg want er liggen overal kabels in de grond en er is geen plaats voor een boom en de graafmachines moeten er steeds weer bij

M. Nie
Door

M. Nie

op 24 October 2020

Zoals al eerder aangegeven staat er een ongewenste boom ingepland t.h.v. onze woning Wz 38. (Tussen 37-38) Op nagenoeg dezelfde plek staat in de tuin (2 meter verder op) een prachtige oude Walnoot. Bovendien hebben we drie jaren geleden twee grote berken in de tuin laten kappen (met kapvergunning) , juist om meer licht in huis te krijgen en geen dakgoten vol blad te hebben. “De geplande boom staat er dus eigenlijk al.” Gelieve de ingetekende boom uit de plannen weg te laten.

Hoeksema Duis
Door

Hoeksema Duis

op 4 February 2021

Ziet er goed uit. Hoop dat het snel gerealiseerd wordt

Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down