Rabroekenweg 9D | 7942 JE | MEPPEL

Edwin de Wekker

19 oktober 2020

Uitvoering wordt opgepakt door Beukema Grondwerken bv

Vandaag is een start gemaakt met het kappen van de bomen in het Geert Reinderspark. Daarmee is de aanzet gegeven tot het revitaliseren van het park. De komende periode zal de intensiteit van de werkzaamheden toenemen. Inmiddels is ook het contract voor het uitvoeren van de revitalisering aanbesteed en is een aannemer gecontracteerd. In dit nieuwsbericht leest u hier meer over.

Wij realiseren ons dat de uitvoering van de werkzaamheden overlast met zich mee kan brengen. De aannemer probeert de overlast tot een minimum te beperken. Heeft u tips om de overlast te beperken? Wij vernemen dit natuurlijk graag. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met de heer R.J. Beukema, bereikbaar via 06 53 17 88 57. Mocht u via de mail contact op willen nemen kan dat via het contactformulier.

Kappen van bomen gestart

Nu is het tijd om over te gaan tot het kappen van de bomen. In het vorige nieuwsbericht over dit onderwerp is duidelijk aangeven welke bomen worden gekapt en waarom. Wilt u dat nog eens rustig nalezen? Lees dan hier het bericht.

Met het kappen van een aantal bestaande bomen is de aanzet gegeven voor de uitvoering van de werkzaamheden. De kapaanvraag heeft volgens procedure ter inzage gelegen. Nu gaan wij over tot het kappen van de bomen. In het vorige nieuwsbericht is duidelijk aangeven welke bomen worden gekapt en waarom. Wilt u het nog eens rustig nalezen? Lees dan hier het bericht.

Beukema Grondwerken bv
voert de revitalisatie uit

De firma Beukema heeft opdracht gekregen voor het uitvoeren van de werkzaamheden en deze worden (na verwachting) tussen 26 oktober 2020 en 18 december 2020 uitgevoerd. De aannemer begint ‘s morgens om 07.00 uur en stopt rond 18.00 uur. Het materieel zoals kranen, trilplaten, enzovoort blijf op de locatie staan. Wanneer noodzakelijk worden locaties waar gewerkt wordt afgezet met hekken.

Wat kunt u als bewoner doen om de werkzaamheden zonder problemen te laten verlopen?

Wat helpt is dat u als bewoner de werkplekken vrij houdt zodat er veilig en snel gewerkt kan worden. In eerste instantie wordt alleen de locatie waar gewerkt wordt afgezet. Begin november, als de paden verwijderd zijn, wordt het gehele park afgesloten. Dat heeft met uw en onze veiligheid te maken. Wilt u uw kinderen wijzen op het gevaar van spelen in de buurt van de grote machines? .

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.