Rabroekenweg 9D | 7942 JE | MEPPEL

Karin Wielinga

20 April 2021

De uitslag is bekend

Hallo bezoeker, Bedankt voor het doorgeven van uw 5 favoriete spellen voor de Keizerlibel en/of de Koraaljuffer. Bijna 40 personen hebben hun favoriete spellen voor de speelvoorzieningen doorgegeven.

Uitkomst

Op de website zijn de uitkomsten terug te lezen. Een aantal van u hebben na het invullen opmerkingen aangegeven, deze zijn niet meegenomen in de grafiek. Natuurlijk worden deze opmerkingen wel meegenomen bij het ontwerpen van de speelvoorzieningen. Nu wordt er achter de schermen hard aan de ontwerpen van de speelvoorzieningen gewerkt, eind april wordt u hierover verder geïnformeerd.

U ontvangt op het opgegeven e-mailadres een overzicht vanuw favoriete spellen voor de speelvoorziening van uw keuze. Wilt u voor de andere speelvoorziening ook uw favorieten doorgeven? Klik op de knop “voer ook voor andere speeltuin in” en begin opnieuw.

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.