Rabroekenweg 9D | 7942 JE | MEPPEL

Karin Wielinga

15 maart 2021

Enquête brieven verzonden

Hallo bezoeker,

Wat leuk dat u onze website bezoekt. Vanuit de Gemeente Tynaarlo heeft u een brief ontvangen om uw favoriete keuzes voor de speelvoorzieningen De Koraaljuffer en De Keizerlibel aan te geven.

Wat is de bedoeling?

Kies eerst welke speelvoorziening uw belangstelling heeft. Daarna kunt u aangeven wat u het liefst zou willen doen op die plek. U kunt kiezen uit verschillende soorten spellen. Als u alle vijf uw favorieten hebt aangeklikt, krijgt u een totaaloverzicht. Wilt u nog iets veranderen? Klik op de knop “terug”. Wanneer al uw favoriete spellen er staan dan klikt u  op “volgende”. Als laatste vult u  uw  e-mailadres en andere gegevens in. Klik daarna op ‘verzenden”.

U ontvangt via  het opgegeven e-mailadres een overzicht va uw  favoriete spellen voor de speelplek van uw keuze. Wilt u voor de andere speelvoorziening ook uw favorieten doorgeven? Klik op de knop “voer ook voor andere speeltuin in” en begin opnieuw.

U kunt  tot 1 april uw keuze doorgeven.  Veel plezier met het maken van uw keuze!

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.