Rabroekenweg 9D | 7942 JE | MEPPEL

Karin Wielinga

13 Juli 2021

Beste bezoeker,

Het wachten is bijna voorbij. De speeltoestellen zijn onderweg en wij hebben van de fabrikant de data ontvangen voor het plaatsen van de toestellen. Voordat het zover is zal de gemeente eerst in de week van 19 juli drainage aanleggen op de speelvoorzieningen.

Het plaatsen van de toestellen gebeurt in de derde week van de zomervakantie, iets later dan gepland. Op 26 juli wordt er begonnen met voorwerk aan de Keizerlibel. Aansluitend op 27 en 28 juli worden de toestellen geplaatst. Hierna brengt een ander bedrijf de zwerfkeien aan.

Op 28 juli wordt het voorwerk van de Koraaljuffer gedaan met aansluitend het plaatsen van de toestellen op 29 en 30 juli. De zwerfkeien worden ook hier aansluitend door het andere bedrijf aangebracht. Op het moment dat de speeltoestellen geplaatst zijn zal de gemeente hekken om de speelplekken plaatsen. Als laatste is het groen aan de beurt. De hagen en bomen worden door de gemeente zelf geplant.

De planning hiervoor is najaar/winter 2021/2022.

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.