Rabroekenweg 9D | 7942 JE | MEPPEL

Karin Wielinga

1 maart 2021

Inrichting SPEELVOORZIENINGEN

Geachte bewoners van De Koraaljuffer en De Keizerlibel, Nu de meeste kavels in uw wijk bewoond zijn, wil gemeente Tynaarlo de twee speelvoorziening aan De Koraaljuffer en De Keizerlibel inrichten. Aangezien het een speelvoorziening voor jullie kinderen moet worden wil de gemeente dit graag samen met u en uw kinderen doen. Zij hebben ons bureau gevraagd dit te begeleiden.

Hoe gaan wij te werk?

Normaal gesproken organiseren wij een informatieavond zodat u uw ideeën en wensen kan aangeven bij ons. Helaas is dit vanwege corona nu niet mogelijk. Daarom doen wij dit digitaal via de website. Na een korte inleiding klikt u op de knop “klik hier om jouw keuze aan te geven”. U kiest een locatie en op de volgende pagina kunt u, samen met uw kinderen, allerlei spelfuncties kiezen. Zo zien wij wat de kinderen het liefst doen in een speelvoorziening.

Wat doen wij met de verzamelde informatie?

Alle keuzes worden verzameld en daar komt uiteindelijk een top vijf uit. Deze top vijf wordt verwerkt in een ontwerp met speeltoestellen. Dit ontwerp wordt samen met de uitslag van de inventarisatie op dezelfde website aan u gepresenteerd. Zodra dit op de website staat laten wij dit aan u weten door middel van een tweede brief.

Planning

De keuze kan tot 1 april 2021 worden ingevuld. Het plan wordt vóór 30 april 2021 gepresenteerd. Daarna worden de speeltoestellen besteld en wordt het plan uitgevoerd. Dit duurt tot 10 juli 2021. (begin van de zomervakantie). Vanaf dan kan er gespeeld worden.

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.