Rabroekenweg 9D | 7942 JE | MEPPEL

Edwin de Wekker

15 juli 2019

Behoud wat goed is

De visie op de revitalisering van het Geert Reinderspark is gereed. Het bestaande park is geïnventariseerd en daarbij is in beeld gebracht welke waardevolle elementen het park momenteel heeft. Daarbij zijn de inrichtingstekeningen uit de jaren ’70 (vorige eeuw) gebruikt. De landschapsstructuur is duidelijk herkenbaar aanwezig in het park, die is daarom als uitgangspunt voor het technisch ontwerp gekozen.

De visie gaat uit van verbetering van het bestaande en het behouden van oude waardevolle elementen.

Privacy woningen

Bij het inventariseren is rekening gehouden met het respecteren van de privacy van de omringende woningen. Daarom zijn de heesters en bomen tegen de bestaande gebruiksgrenzen gehandhaafd. In het nog op te stellen technisch ontwerp wordt duidelijk hoe dit precies gaat uitpakken.

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.