Rabroekenweg 9D | 7942 JE | MEPPEL

Marchien Brouwer

7 februari 2023

Werkzaamheden puinverharding

Op dit moment is de puinverharding in uw straat die de gegraven sleuf afdekt in slechte staat. Deze sleuf was nodig omdat de distributienetten voor water en elektra in opdracht van Waterbedrijf Groningen en Enexis vervangen moesten worden. Er zitten nu gaten/ kuilen in deze puinverharding. Voor de kerstdagen hebben wij de puinverharding al een keer hersteld, maar doordat het gevroren heeft en door het natte weer van de afgelopen tijd is de situatie helaas snel slechter geworden.

Voordat het Boterdiep Wz opnieuw ingericht wordt, gaan wij deze puinverharding daarom nog een keer herstellen. Wij beginnen hier op maandag 13 februari mee. Daarnaast vervangen we de puinverharding op kruispunten met andere straten door bestrating.

Het leek ons goed u hierover te informeren. De weg wordt tijdens de werkzaamheden niet afgesloten.

Meer informatie over de herinrichting kunt u vinden op de projectpagina https://uwprojectinbeeld.nl/herinrichting-boterdiep-wz-bedum/, ook te vinden via de gemeentelijke website.

Heeft u nog vragen, dan kunt u terecht bij Dolf Spinder op 0622945030.

 

Opdrachtgever:

www.hethogeland.nl

Privacy Instellingen
Wanneer u onze website bezoekt, kan deze via uw browser informatie van specifieke diensten opslaan, meestal in de vorm van cookies. Hier kunt u uw privacy voorkeuren wijzigen. Houd er rekening mee dat het blokkeren van sommige soorten cookies van invloed kan zijn op uw ervaring op onze website en de diensten die we aanbieden.